Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Firstovka
|
Předmět příspěvku: Vysílání na Prima Love Napsal: 24 pro 2012, 23:23 |
|
Pohlaví: žena
Nejoblíbenější postava: Owen Hunt
|
Ahoj, dnes jsem s překvapením zjistila, že na Primě Love zase vysílají Chirurgy VI. Možná to už běží delší dobu, no já jsem to zjistila dneska. Ikdyž o to ani tak nejde protože jsou díly které jsou starší. Spíše se chci zeptat jestli někdo nevíte, jestli budou až odvysílají starší díly dávat také 8. sérii, která ještě v české televizi vysílána nebyla. Vím, že většina nemá český dabink ráda a já si o tom myslím taky svoje, ale přece jenom někdy se ráda z odpočinku a pro relax podívám na české chirurgy.
Díky moc. A hezké vánoce!
|
|
Nahoru |
|
 |
RezaK
|
Předmět příspěvku: Re: Vysílání na Prima Love Napsal: 25 pro 2012, 11:14 |
|
Pohlaví: žena
Nejoblíbenější postava: Arizona Robbins
|
8. řada by se měla vysílat v létě 2013 právě na PrimaLove. Myslim, že na 6.bude navazovat sedmá a potom hned 8., ale spoléhat se na to fakt nelze. Vysílání na Primě mě sice k Chirurgům přivedlo, ale vydržela jsem to asi do třetí řady. Dabing se mi nelíbil a hlavně to vždycky nepředvídatelně stopli a ahoj, pokračování za rok...
 ________________________________________ Owen: Robbins, try to picture the waves. Arizona: I am trying. Cristina: Okay, really, what is.. what is happening? Owen: Just calm the waves. Arizona: These are tsunami-force waves, Owen.
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
 |