Hej, z tohto vidíme ktoré boli najvydarenejšie

Jasné že aj u mňa, Izziena svadba vedie
Prvá séria, prvý diel

mmmmm.. Viem ho odpredu, odzadu. Potom sa mi páčil aj diel, keď Izzie organizovala tú žúrku

Potom sú tu posledné tri diely
druhej série, to ako sa Izzie ,,zcvokla" ohľadom Dennyho (ďalší obľúbenec môj), a finále druhej série bolo asi to druhé najdojemnejšie

Z druhej série sú to aj diely s bombou, a môj obľúbený je aj ten vianočný, kde Alex nechce rupnúť zo skúšok na druhý krát, tak mu všetci pomáhajú sa učiť. Ešte aj Vďakyvzdanie

Celkovo mám druhú sériu moc moc rada.
Z
tretej série mám rada hneď úvodný diel, neviem prečo, ale tiež je môj obľúbený. Potom Meredith na morfiu, jeden z najvtipnejších

Ďalší, ktorý ma dostal bol ten, keď išli Chlapi z SGH stanovať do lesa a prišiel tam Webber s klobúčikom a drôteným košíčkom

Jasné že aj Meredithino zmŕtvychvstanie

Finále sa mi tiež páči.
Štvrtá séria, úvod ma dostal

A tak sa to vlieklo.. Až ku dielu, keď prišla Addison, a až k posledným dvom dielom, keď Meredith stavia dom zo sviečok
Piata séria bola dosť smutná, začali sme pri diely, kedy sa prvý krát Izzie objavil Denny (ten, s tým pacientom, ktorý mal dostať to Dennyho srdce) a milujem 5x10, ako sa Cristina rozhoduje komu dá sólovku a Alex povie Izzie že ju miluje.. Stá epizóda, rulez! 5x19, nemusím vysvetlovať prečo

finále sa mi nepáčilo, lebo Izzie zomrela a ožila znovu
Šiesta séria, tú si moc nepamätám. Boli tam niektoré diely skvelé, ale moc sa mi nepáčila.. (Bez Izzie :/) Ale finále vedie! Ale 6x15 nemalo chybu

Siedmu ešte nehodnotím, je moc rozkúskovaná, čiže komentár dokončím až v lete