www.greys-anatomy.cz Právě je 25 kvě 2013, 13:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
  Verze pro tisk Předchozí téma | Následující téma 

Jak byste ohodnotili tuto epizodu? (známky jako ve škole)
1 63%  63%  [ 40 ]
2 25%  25%  [ 16 ]
3 10%  10%  [ 6 ]
4 2%  2%  [ 1 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 63
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 8x18 / The Lion Sleeps Tonight
PříspěvekNapsal: 15 bře 2012, 19:17 
Moderátor

Pohlaví: žena
Nejoblíbenější postava: Owen Hunt
Diskuze k epizodě 8x18 / The Lion Sleeps Tonight

(datum vysílání: 5. dubna 2012)

PROMO

SNEAK PEEKY

OBSAH

A lion breaks loose in Seattle, leaving a couple's lives and relationship at risk; Lexie overhears Mark's discussion about moving in with Julia; Teddy begins to take steps towards coming to terms with Henry's death; Callie grills Arizona on her past lovers; and Alex requests to be taken off Morgan's preemie case when she becomes too dependent on him. Meanwhile, Meredith tries to be a support for Cristina as the tension between her and Owen hits a boiling point.

FOTKY

Spoiler

PRESS RELEASE

A LION IS FOUND ROAMING SEATTLE, AND MARK CONSIDERS TAKING
THE NEXT STEP WITH JULIA, ON ABC'S "GREY'S ANATOMY"

"The Lion Sleeps Tonight" - A lion breaks loose in Seattle, leaving a couple's lives and relationship at risk; Lexie overhears Mark's discussion about moving in with Julia; Teddy begins to take steps towards coming to terms with Henry's death; Callie grills Arizona on her past lovers; and Alex requests to be taken off Morgan's preemie case when she becomes too dependent on him. Meanwhile, Meredith tries to be a support for Cristina as the tension between her and Owen hits a boiling point, on Grey's Anatomy, THURSDAY, APRIL 5 (9:00-10:01 p.m., ET) on the ABC Television Network.

"Grey's Anatomy" stars Ellen Pompeo as Meredith Grey, Patrick Dempsey as Derek Shepherd, Sandra Oh as Cristina Yang, Justin Chambers as Alex Karev, Chandra Wilson as Miranda Bailey, James Pickens, Jr. as Richard Webber, Sara Ramirez as Callie Torres, Eric Dane as Mark Sloan, Chyler Leigh as Lexie Grey, Kevin McKidd as Owen Hunt, Jessica Capshaw as Arizona Robbins, Kim Raver as Teddy Altman, Jesse Williams as Jackson Avery and Sarah Drew as April Kepner.

Guest starring Elizabeth Franz as Emma, Rance Howard as Martin, Amanda Fuller as Intern Morgan and Danny Strong as Paul.

"The Lion Sleeps Tonight" was written by Stacy McKee and directed by Mark Jackson.

- Meredith Grey

Obrázek
http://www.youtube.com/GreysAnatomyCZSite
http://www.edna.cz/mad-men
http://facebook.com/KevSpa

Naposledy upravil KevSpa dne 06 dub 2012, 07:54, celkově upraveno 15
Update

Předmět příspěvku: Re: 8x18 / The Lion Sleeps Tonight
PříspěvekNapsal: 23 bře 2012, 18:08 

Nejoblíbenější postava: Arizona Robbins
uz aby to bolo :) a som zvedava co sa stane s Owenom a Cristinou a co vsetko uvidime pri Callie a Arizone :) a dufam ze Mark a Lexie sa daju dokopy :P

PříspěvekNapsal: 26 bře 2012, 09:48 

Nejoblíbenější postava: Callie Torres
Uaaaaa, tak to vypada na dalsi peknou scenu Arizony a Callie :ach: Kor, kdyz je v popisku, ze Callie bude zarlit na Arizoninu byvalku a jelikoz Callie vzdycky v takovych chvilich jedna vasnive, mame se na co tesit. (btw. pro me nejuzasnejsi scena, kdyz jim Mark zasahoval do sex.zivota neustalim varenim a jeji finalni scena s vyslovnosti francouzskeho jidla - Coq au Vin). Ale jinak jsem zvedava na toho Owena s Christinou :shock:

PříspěvekNapsal: 26 bře 2012, 20:32 

Nejoblíbenější postava: Callie Torres
klimi píše:
Uaaaaa, tak to vypada na dalsi peknou scenu Arizony a Callie :ach: Kor, kdyz je v popisku, ze Callie bude zarlit na Arizoninu byvalku a jelikoz Callie vzdycky v takovych chvilich jedna vasnive, mame se na co tesit.

no jo, ty jejich vášnivé chvilky to je něco... sražený rty, zaťatý zuby... :lol: :fuck: nejlépe, když je s nimi Mark, to pak běhá člověku mráz po zádech :-xx

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

PříspěvekNapsal: 26 bře 2012, 21:09 

Nejoblíbenější postava: Arizona Robbins
Kira píše:
klimi píše:
Uaaaaa, tak to vypada na dalsi peknou scenu Arizony a Callie :ach: Kor, kdyz je v popisku, ze Callie bude zarlit na Arizoninu byvalku a jelikoz Callie vzdycky v takovych chvilich jedna vasnive, mame se na co tesit.

no jo, ty jejich vášnivé chvilky to je něco... sražený rty, zaťatý zuby... :lol: :fuck: nejlépe, když je s nimi Mark, to pak běhá člověku mráz po zádech :-xx

Kira ( A ) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

PříspěvekNapsal: 06 dub 2012, 12:41 
Moderátor

Nejoblíbenější postava: Cristina Yang
Jelikož nám tu poslední dobou trochu stagnuje diskuze o dílu, přispěju po dlouhé době i já se svou troškou do mlýna... třeba se pak diskuze rozhýbe. ;)

S dílem jsem byla velmi velmi spokojená. (Ano, mělo to nějaké scénky, které zrovna neladily mého oku, ale celkově super díl.)
Velmi mě těší, že poslední dobou Webber dostává více prostoru. Už od první chvíle patří do topky mých oblíbenců, a s přicházející nemocí Adele jsem se trochu bála, že se ze scény tak trochu vypaří. Opak je pravdou. V dnešním díle zazářil jak svým proslovem směřovaným k idiotskému poseroutkovi, tak i závěrečnou scénou s Averym, kdy mu ukazoval sbírku předmětů vyoperovaných z idiotů. To opravdu nemělo chybu. :fuck:

Dnes to byl díl zaměřený na srdce, a to nejen z hlediska operování, či "vypěstovávání" srdcí. Kim Raver si dobře poradila s nešťastnou Teddy a její odříkávání věty "jsem vdova" před zrcadlem mě... Ne, nebudu ten okamžik snižovat tím, že se ho budu snažit popsat slovy. Ačkoliv jsem byla s jejím výkonem spokojená, opět ji zastínila Sandra Oh. Skvěle ztvárnila Cristininu bolest, i ten "skoropláč" završený doslova srdcem na dlani. :ach: No, a o závěrečné scéně nemluvě. Jak krásně vybublal Cristinin vztek na povrch, až skončil na Owenově košili. Když už jsem u toho Owena, jejich společné scény plné napětí... I love it! :)

A abych nezapomněla na toho mazlíčka, jenž byl hlavním tématem dílu... jak ten krásně kulil očka, když dělal "rááááár" :srdce:

PříspěvekNapsal: 06 dub 2012, 14:37 

Pohlaví: muž
Nejoblíbenější postava: Lexie Grey
Tenhle díl po dlouhém půstu opět nastartoval zájem o GA. V podstatě se shoduji s tím, co píše phoebe výše. Jen bych ještě zdůraznil
- Baileyovou a její proslov k Owenovi
- krásné chvilky Mer-Der-Zola
- výbornou práci Dereka s Lexie jako studenkou, ale i švagrovou
- nádherný okamžik, kdy Mark důrazně usměrní žárlivou Callie
- jen tak docela nechápu, proč Lexie nakonec Markovi nic neřekla.
Prostě díl, jak má být!! Už se těším na další ;)

PříspěvekNapsal: 07 dub 2012, 22:28 

Nejoblíbenější postava: Izzie Stevens
moc nie som fanusik Callie Arizona couple, ale teraz sa mi to celkom sceny s nimi pacili, lexie je sympaticka ako vzdy, takisto trio Meredith, Derek a Zola. Paci sa mi ze ma Webber viac priestoru. je to jedna z mojich oblubenych postav momentalne. a neviem prislo mi ze GA upada, ale dnesna cast sa mi pacila.

Naposledy upravil phoebess dne 07 dub 2012, 23:00, celkově upraveno 1
po vydání titulků už to nemusíš dávat do spoileru ;)

PříspěvekNapsal: 08 dub 2012, 00:45 

Nejoblíbenější postava: Lexie Grey
Kriste pane to fakt nikdo nepostřehl chemii mezi Markem a Lexie v tomhle díle? Pardon, že se tady takhle trapně rozčiluju, obvykle se nezapojuju do žádných diskuzí o seriálech a ani neprohlížím fóra, ale GA je fakt kvalitní seriál(alespoň některé díly-např konec 6 serie,že-)) ale každopádně by mě zajímalo, jestli někdo z Vás taky tak žere postavy Lexie s Markem.?? což? Z pohledu diváka mi tohle protahování jejich ,,Happy Endu" připadá skoro až bolestný, ale o o to To bude větší pecka jestli se jim to nakonec povede zpracovat-ovšem.. No tak schválně napište jestli to na Vás taky působí podobně, protože já si připadám malinko jako psychopatka-)

Mimochodem, kdyby jste někdo nevěděl co z časem,zkuste Life Unexpected-naprostý unikát mezi seriály..
čus

PříspěvekNapsal: 08 dub 2012, 10:15 

Nejoblíbenější postava: Cristina Yang
Tenhle díl se mi moc líbil, začínám věřit, že se to mezi Cristinou a Owenem srovná, i když je to oba bude bolet.. ale! oba si ublížili a mohou začít od nového začátku. Pozitivní náznak podle mě je to, že se v seriálu několikrát zdůraznilo, že šlo jen o sex a neřešilo se nijak podrobně s kým to bylo..

Aha, tak teď jsem si pustila promo a není to tak, jak jsem si myslela! To jsou nervy! :bee:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina