Citace:
Mívala jsem moc ráda i Izzie, ale asi jen kvůli toho románku s Dannym, kdy je žral snad každý!

A právě proto jsem Izzie ráda mít přestala, teda na začátku mi Danny nevadil, ale jak měla ty halucinace tak to bylo na mě už moc. Takže Izzie fakt ne.
Nejoblíbenější postava je prostě jen a jen Callie - vtipná, krásná no prostě úžasná a to čím si prošla s Georgem (nevěra s Izzie), Markem (Nejlepší přítel a pak si umře

) a teď s Arizonou (odjezd do Afriky, pád letadla a nevěra) to z ní děla best postavu (+ ještě zbožňuju díl 7x18).
Druhá nejoblíbenější je beze sporu Mark a to trvá dosud i když už je dvě série mrtvý. Prostě sběratel dámských kalhotek a zároveň vždycky a navždycky zamilován do Lexie
Christina - sarkastická, vtipná, která s doktorem Thomasem ohromně vyrostla. Bude mi hrozně chybět.
Nastejno jsou Miranda a Webber - dvě stálice.
A Adison - objeví se jen občas ale dodá tomu náboj
Oblíbení (pořadí nehraje roli všichni jsou tak nějak nastejno) - Meredith, Derek (je černo-bílý, ale přesto ho mám ráda), Lexie, Alex, April, Jackson, Owen, Arizona (zbožňuju Callie, ale to neznamená že musím být na větvi z Arizony), Teddy
Neutrální vztah (tak tady na pořadí záleží - od nejoblíbenějšího) - Heather, Jo, Leah, Steph, Erica Hahn
Nemám ráda Burke, Izzie a George (to přišlo až postupem času na začátku byli mezi oblíbenci), Ross, Catherine Avery, máma od Meredith. Nesnášela jsem Avu (tu bláznivku od alexe).
Teď ale hlavně žiju pro Japril

a zachování twisted sisters