tak předně zopakuju už několikrát vyřčené....každá ta postava má něco do sebe, všechny dohromady tvoří celek a přesně do sebe zapadají. Jediný, kdo mi jde na nervy dost je April, prostě by asi nebyla můj člověk, ale své místo v ději má. Pokud bych měla vyjmenovat svoji TOP 5, vypadala by takhle:
1)
Arizona+Callie-

mám je ráda jako osobnosti, miluju je jako pár. Arizona - milá,laskavá energická a pozitivní(jako já), má problém s autoritou(jako já, akorát já ho neřeším pláčem). Taková doktorka je jedním z mých snů

Neuvěřitelně toužím po heelys - teniskách na kolečkách. Je přístavem v bouři. Callie - temperamentní, vášnivá, svá, laskavá, silná,čestná. Vidím se i v jejím temperamentu a svéráznosti. Jsem prostě složitá žena a fanynka Calzony FOREVER

PS:tyhle dvě by mě mohly ošetřovat donekonečna
2,3,4,5) bez uvedení pořadí
Alex - drsňák s citlivým srdcem, navzdory tomu co o sobě tvrdí je to dobrý chlap. Podle mě bude úžasný pediatr, takového bych přála svým dětem
Twisted Sisters - Meredith s Cristinou. Meredith má ráda tequillu (jako já), její rozumy jsou cool a Cristina - no comment-
Miranda Bailey - jak dokáže všechny usadit, i Richarda, velkého šéfa...navzdory image nacistky člověk se srdcem na pravém místě
Derek+Mark - prostě správní chlapi, občas by oba zasloužili nasekat, ale mám je ráda
no a v závěsu za nimi, už mimo top 5 je Lexie, a pak zbytek
omlouvám se za románovitost příspěvku, nemohla jsem si pomoct
oprava pár minut po té:
Kruci já zapomněla na Owena....toho si docela dost vážím jako člověka, i když s tou nevěrou udělal krok vedle...no, nikdo není bez chyby